Welkom bij Chinees restaurant Golden River in Merksem (Antwerpen)

Méér dan Chinees eten
Golden River is een traditioneel Chinees restaurant met afhaalservice in Merksem. Wij zijn een familiezaak die al meer dan 30 jaar bestaat en overging van vader op zoon. Wij houden ervan een gezellige sfeer te creëren en we garanderen verse, kwalitatieve gerechten. Ambachtelijkheid en een uitgebreide kaart zijn onze sterkste troeven.

Wij serveren een gastronomische Chinese keuken die aangepast is aan de Westerse smaak. Geflambeerde ribbetjes zijn onze specialiteit.  Onze gasten komen van heinde en ver voor deze lekkernij. Ook kippenvleugels, gebraden eend of traditionele Dim Sam zijn zeker en vast een aanrader.

U kunt bij ons heerlijk à la carte eten. Ook voor uitgebreide rijsttafels, gevarieerde menu's of meeneemgerechten kunt u bij ons terecht. U kunt op weekdagen van 12u00 tot 14u30 ook genieten van een lunchmenu. En dit alles aan een budgetvriendelijke prijs.

 
image_~1

Gastvrijheid ten top

Onze gastvrouw ontvangt u hartelijk. U laten genieten van onze overheerlijke, verse gerechten staat voor ons op de eerste plaats.  Wij willen dat u zich welkom voelt.  Bovendien staan wij garant voor een vriendelijke bediening.

Kom gerust eens langs met uw gezin, familie, vrienden of spring tijdens uw lunchpauze even binnen om een kleinigheidje te eten. Ook voor zakendiners, familie- en personeelsfeesten kunt u bij ons terecht.  Alles is bespreekbaar.

Chinees restaurant Golden River bevindt zich op ongeveer 10 minuutjes rijden van het centrum van Antwerpen. Op een 50-tal meter afstand is er een ruime parking ter beschikking. 

U bent bij ons niet verplicht om te reserveren. Om echter zeker te zijn van uw plekje, raden we het wel aan.  Betalen kan met kredietkaart of cash.  Wij beschikken niet over Bancontact.

 
image_1b